ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ

επιλέγουν τη συμβολική καταστροφή των καμερών του Γ.Ν.Ρ. Η διόγκωση της βιομηχανίας φόβου & ασφάλειας επιβεβαιώνει την επιστροφή στην πολιτισμική και ανθρωπιστική ζούγκλα
Βία είναι οι περικοπές σε σχολεία και νοσοκομεία
Βία είναι οι λιποθυμία παιδιών από ασιτία
Βία είναι τα τσιφλίκια του Δασκαλαντωνάκη & σία
Βία είναι η προσωποποίηση και τρομοκρατία συλλογικών οργάνων
Βία είναι οι περικοπές μισθών και συντάξεων
Βία είναι η καταλήστευση ασφαλιστικών ταμείων
Βία είναι οι πολιτικές διώξεις και πολιτικές δολοφονίες “αυτοκτονίες”
Βία είναι να χαραχτηρίζεται κάποιος άθρωπος «λαθραίος»
Βία είναι το ξέπλυμα χρημάτων και η ανασφάλιστη μαυρη εργασία……….
Μόνο κάποιος που αποσκοπεί στην πλήρη υποτίμηση των δομών μιας κοινωνίας αφήνει σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και άλλους ακρογωνιαίους λίθους της να σαπίσουν υλιστικά, να ερημωθούν από το προσωπικό που τις επανδρώνει και τις “πουλάει” (;!). Η ορθότητα/νομιμότητα τέτοιων διαδικασιών αγοραπωλησίας δεν θα απασχολήσει το παρόν κείμενο, καθότι περιγράφεται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=FKCFTvm3eJ8 από καταρτισμένο και έγκυρο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης όπου αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πέρυσι τον Μάιο και τη δένει χειροπόδαρα…
Αξίζει να σημειωθεί ότι δομές πρόνοιας και ασφαλιστικά ταμεία, αν και έχουν καταλεηλατηθεί από την πολιτική αφρόκρεμα της χώρας προλυένοντας όσο το δυνατόν καλύτερα το έδαφος για την πολυπόθητη ιδιωτικοποίηση, δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Αντιθέτως, κατακτήθηκαν μέσα από εργατικούς αγώνες της δεκαετίας του 1970 και συντηρούνται από τις παρακρατήσεις (υπέρογκες πλέον) των φορολογούμενων. Η τοποθέτηση καμάρων στο γενικό νοσοκομείο ρεθύμνου, πέρα από της παράλογη δαπάνη που τη συνοδεύει, τη στιγμή που το νοσοκομείο στερείται επαρκούς αριθμού προσωπικού και βασικών αναλώσιμων υλικών, καταπατά με τον πιο βάναυσο τρόπο την ασυλία που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα νοσοκομειακό χώρο προστατεύοντας τον ασθενή. Φυσικά δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από μια διοίκηση της οποίας ηγείται κάποιος επίορκος υπέρμαχος (σε αντίστοιχη αρθρογραφία του στον τοπικό τύπο) της ιδιωτικοποίησης της υγείας. Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στην κοινωνική νομιμοποίηση υποκειμένων που ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση και ψάχνουν πατήματα για να μετατρέψουν δημόσιες δομές σε μαγαζάκια τους ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Με το προσωπείο δε του δωρητή κερδίζουν τα πάλε ποτέ παθητικά ζόμπι-καρικατούρες, ενώ πραγματικός τους σκοπός είναι πέρα από την ηθική και επικοινωνιακή τους νομιμοποίηση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροαπαλλαγές κτλ. Εύκολα κάποιος λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί ότι εκείνος που μετατρέπει το χώρο του Γ.Ν.Ρ. σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης είναι η ίδια η διοίκηση με της επιλογές και τα αλυβερίσια της με επίορκους, λαμόγια κτλ.
Την ίδια στιγμή, η βιομηχανία ασφάλειας διογκώνεται και η καλλιέργεια του κλίματος έκτακτης ανάγκης επεκτείνεται και σταθεροποιείται ως κάτι φυσικό και αναμενόμενη εξέλιξη, αναπόφευκτη συνέπεια της κοινωνικής ανισότητας. Σχεδόν παράλληλα με την συρρίκνωση πολιτισμικής κα υγειονομικής σφαίρας και τον σκοταδισμό που συνεπαγωγικά παράγεται, η αστυνομία πολλαπλασιάζεται προκειμένου να πειθαρχήσει τους εν δυνάμει εγκληματίες. Δεν έχει σημασία ότι κάποιος πεινάει, αλλά ότι διαπράττει το στυγερό έγκλημα να κλέψει αντί να συμβιβαστεί με το θάνατο. Η ζωή , η πρόσβαση στη γνώση, την περίθαλψη και άλλα μέχρι πρότινος κοινωνικά αγαθά μετατρέπονται σε είδη πολυτελείας. Άνθρωποι που πληρώνουν μια ζωή τα ασφαλιστικά ταμεία καλούνται να ξαναπληρώνουν εξετάσεις και εισιτήρια στα νοσοκομεία. Οι κάμερες είναι παντού, ακόμη και στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου που κάποιες φορές έχει βασικές ελλείψεις, όχι μόνο σε “ανθρώπινο δυναμικό”….. Η δε αναζήτηση εθελοντών υγείας και/ή παιδείας (http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/58773-mitrwo-ethelontwn-ygeias-kriti) μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να αντιμετωπιστεί, αφού οι θερμικές και κρατικές ευθύνες που κρύβονται πίσω είναι εγκληματικές. Ο εθελοντισμός βρήκε απήχηση και να χειραγώγησε τις μάζες το 2004, οι οποίες αν τότε πιάστηκαν μια φορά κορόιδο, τώρα όχι μόνο τις κοροϊδεύουν με τον πιο αναίσχυντο τρόπο αλλά τώρα επιπλέον θέτει την κοινωνία στον κίνδυνο του αναίτιου σκοταδισμού και άγνοιας. Δεν μπορεί το τοπικό νοσοκομείο να έχει 4 σεκιουριτάδες και 2 (;) φυσικοθεραπευτές. Να εξοπλίζεται κάμερες ασφάλειας και να μην έχει γάζες.
ΟΙ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ
ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΡΑΒΛΕΠΤΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Αυτοδιαχείρηση της συλλογικής μνήμης, του σώματος μας, της ζωής μας, των ονείρων Σαμποτάζ στην κοινωνία του ελέγχου. Σαμποτάζ στις κάμερες.

μισητές του κοινωνικού προτσές και σαμποτέρς απανταχού καταχραστή «ευεργέτη»
Α*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *